VITAMIN C-1000 COMPLEX/20 шумливи таблети

190 ден

999 на залиха

Опис

  • 1 таблета да се раствори во чаша (200 мл) со вода.
  • На возрасните им се препорачува 1 шумлива таблета на ден.
  • Да не се надминуваат препорачаните дневни дози.
Anni FarmСè уште нема оценки!
  • Име на продавница: Anni Farm
Visit Store
More Products