Philips Sonicare Serie 2100 Сина 6047 Електрична четка

Категорија: SKU: PHLPS-39 Ознака:

2,230 ден

999 на залиха

Опис

1 тело ,1 главa (стандардни глави за целосно чистење), боја-сина ,1 полнач-постамент ,1 функција Чистење , 1 интензитет на работа ,сензор за притисок ,сензор за промена на глава

Anni FarmСè уште нема оценки!
  • Име на продавница: Anni Farm
Visit Store
More Products