Philips Sonicare Power Flosser 6045

Категорија: SKU: PHLPS-36

7,386 ден

999 на залиха

Опис

1 тело ,2 млазници ,( 1 Quad F3 & 1 Standard F1);1 торбичка за патување,1 полнач-постамент

Anni FarmСè уште нема оценки!
  • Име на продавница: Anni Farm
Visit Store
More Products