Philips Sonicare for Kids 6049

Категорија: SKU: PHLPS-37 Ознака:

3,578 ден

999 на залиха

Опис

1 тело Sonicare for Kids ,2 глави (за 3+ и 7+ години) ,2 режими на работа (адаптирани на возраста на децата) ,боја-аква ,1 полнач-постамент ,8 самолепливи стикери ,bluetooth поврзување ,мерач на време

Anni FarmСè уште нема оценки!
  • Име на продавница: Anni Farm
Visit Store
More Products