NBL KRILL OIL капсули X 30

870 ден

999 на залиха

Опис

NBL Krill Oil – одличен извор на Oмега-3 масни киселини!

Што претставува NBL Krill Oil и од каде ни доаѓа?

NBL Krill Oil се меки желатинозни капсули кои во својот уникатен состав (2 капсули) содржат:

1000 mg на крилово масло, 360 mg на фосфолипид, 260 mg на Омега-3 масни киселини, 125 mg на EPA и DHA 62 mg DHA.
Единствени на пазарот што содржат 200 микрограми на астаксантин!

 

Доведете го Вашето тело повторно во рамнотежа

  • регулирање на мастите во организмот:EPA/DHA придонесуваат за одржување на нормалното ниво на триглицеридите во крвта и покажуваат позитивен ефект врз добриот LDL холестерол
  • регулирање на срцевата функција:EPA/DHA придонесуваат за нормално функционирање на срцето и крвните садови EPA/DHA придонесуваат за одржување на нормален крвен притисок
  • поддршка на мозокот и очите:DHA придонесува за одржување на нормална мозочна функција и меморија DHA допринесува за одржување на видот

 

NBL Krill Oil во својот состав покрај Omega-3 масните киселини кои штитат од воспаление и ги чистат крвните садови, содржи и природен астаксантин кој го зајакнува вашиот имунитет.

Предности на NBL Krill Oil

  • Содржи 500 mg крилово масло во форма на фосфолипиди
  • Идеален сооднос на EPA/DHA за максимална искористливост
  • Добиено од еколошки чиста средина
  • Загарантирана стабилност и чистота
  • Проверен квалитет

 

Сертифицирано од два сертификати IKOS IFOS

 

 

Anni FarmСè уште нема оценки!
  • Име на продавница: Anni Farm
Visit Store
More Products