CANABIS FREYHERR CBD 12% 2 x 5ml-масло од коноп

2,645 ден

999 на залиха

Опис

FREYHERR екстракт од коноп 1200mg (12%) CBD 10 ml e целосен екстракт од цветови на органски одгледуван коноп Cannabis Sativa L. во Германија.

FREYHERR екстракт од коноп 1200mg (12%) CBD 10 ml e целосен екстракт од цветови на органски одгледуван коноп Cannabis Sativa L. во Германија.

Производот на FREYHERR е резултат на безбеден пристап во производството на високо квалитетен екстракт од коноп. За екстракцијата се користи современа метода на екстракција на јаглен диоксид (CO2), со што се зачувува целиот спектар на канабиноиди, терпени и другите корисни состојки на конопот.

Anni FarmСè уште нема оценки!
  • Име на продавница: Anni Farm
Visit Store
More Products