How to Trade

Онлајн продавница во 4 чекори

Создади профил

Создадете профил како продавач. Внесете име и лого и пополнете ги останатите полиња. Вашата продавница е изградена. Честитки!

Внесете ги вашите производи

Внесете неограничен број на производи, менувајте цени, давајте попусти и правете промоции.

Бидете во чекор со вашата продавница

Лесно следете ги нарачките на клиентите и растот на продажбата преку вашата контролна табла достапна на PC, таблет или телефон.

Исплата за продажба

Исплатата за вашите нарачки ја добивате веднаш при преземањето на нарачката од кај вас, а доставата препуштете ја на TaxiHub

Only Few Fees

РАЗУМНА ПРОВИЗИЈА

0
СЕ Е БЕСПЛАТНО
0 %
ПРОВИЗИЈА ОД СЕКОЈА ПРОДАЖБА
What they say

Успешно ја започнаа својата GO:Viral приказна

SmartfoniMK

(1001 Products)

Blue Nåmad Coffee shop

(944 Products)

Cvetna Galerija Soncevina

(7 Products)

Nena Dekoracii

(7 Products)

Viva Gifts

(15 Products)

Anni Farm

(4063 Products)

StoreHub

(944 Products)

Heaven cactus garden

(0 Products)

Пуфт

(0 Products)
Why GO:Viral?

ЗОШТО ДА ПРОДАВАТЕ ПРЕКУ GO:Viral

Вашата исплата ја добивате веднаш

Ви плаќаме за вашиот производ при преземање за достава.

Достава без стрес

Дозволете му на TaxiHub да се погрижи за испорака на вашите производи.

24/7 корисничка поддршка

Ви стоиме на располагање 24/7 - 365 преку нашиот call центар.
Контакт 078 40 50 10

Управувајте со бизнисот во движење

Лесно управувајте со вашиот бизнис преку вашиот телефон, следете ја вашата продажба, додавајте и менувајте производи и бидете во контакт со вашите клиенти било каде, било кога.